materialsmaterials extranetextranet uk-flag

 

Oy CrossLam Kuhmo Ltd on Suomen ensimmäinen CLT-levyn valmistaja ja toimittaja. Tuotantolaitoksemme sijaitsee maailman parhaan havumetsäalueen
sydämessä Kuhmossa. Juuremme kainuulaisessa metsämaisemassa ovat meille tärkeitä.

Mikä CLT-levy?

CLT-levy on massiivipuulevy, jossa kolme, viisi tai seitsemän lamellikerrosta on liimattu ristiin. Se on teollinen puutuote, joka valmistetaan aina asiakasmittoihin. Levyt ovat ristikkäin liimaamisen vuoksi vahvoja ja mitoiltaan stabiileja, joten niitä voidaan käyttää sekä rakennusten pysty- että vaakarunkorakenteissa. Crosslamin valmistama CLT-levy on luja, luonnollinen ja ympäristöystävällinen rakennustuote.

Kysy Myynnistä

Miksi CLT-levy?

Rakenteellisilta ominaisuuksiltaan CLT-levyt ovat kevyitä, jäykkiä ja kestäviä. CLT-elementit toimivat rakennuksen kantavana runkona, mutta myös valmiina sisäpintana. Puulla on tutkitusti terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Crosslam käyttää valmistuksessa raaka-aineena tiivissyistä kainuulaista puuta, joka tulee kestävästi hoidetuista PEFC-sertifioiduista metsistä. Tästä syystä meillä syntyvät Pohjois-Euroopan parhaat CLT-levyt.

Lue lisää

Mitä CLT-levystä voi rakentaa?

Crosslamin valmistamasta CLT-levystä on rakennettu julkisia rakennuksia, kerrostaloja, hoivakoteja, pientaloja, vapaa-ajan asuntoja, meluesteaitoja, hirsiaihioita ja monenlaisia muita rakennelmia ja rakennusosia. CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten.

Referenssit

Crosslam-levyn ominaisuudet

Crosslam = CLT = CrossLaminated Timber tarkoittaa massiivista puulevyä, joka valmistetaan liimaamalla ristiin kolme, viisi tai seitsemän lamelli- eli puulevykerrosta. CLT on teollinen puutuote, joka valmistetaan aina asiakasmittoihin. CLT-levyn maksimimitat ovat 3,2 m x 12 m. Levyn paksuus vaihtelee käyttötarkoituksen mukaan 60 mm:stä 300 mm:iin. Ristiinliimatut massiivipuulevyt ovat vahvoja ja mitoiltaan stabiileja, joten CLT-elementtejä voidaan käyttää sekä rakennusten pysty- että vaakarunkorakenteissa.

Lue lisää

REFERENSSIT

Crosslamin valmistamista CLT-levyistä on rakennettu julkisia rakennuksia, kerrostaloja, hoivakoteja, pientaloja, vapaa-ajan asuntoja,
 meluesteaitoja, hirsiaihioita ja monenlaisia muita rakennelmia ja rakennusosia.
Tutustu CLT-taloihin Crosslamin referenssien kautta.

DAS Kelo|Rovaniemi
LUE LISÄÄ
As. Oy Haapaperhosenpolku 2, Honkasuo|Helsinki
LUE LISÄÄ
KOAS Seminaarinmäki|Jyväskylä
LUE LISÄÄ

Crosslamin ja CLT-levyn matkassa

Hyppää kyytiin, kun maailman parhaat CLT-levyt matkaavat Kainuun jylhien vaarojen kupeesta Helsinki Design Weekille.

Kysy CLT-levystä myynnistämme

Tuupalan CLT-puuelementtikoulu

Massiivipuuelementti on rakennusmateriaalina ympäristöystävällinen ja terveyttä edistävä. Tutustu Suomen ensimmäiseen puuelementtirakenteiseen kouluun.

Katso lisää referenssit-osiosta

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys