materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Rekrytointi on käynnissä – avoinna kaksi työpaikkaa

Hae meille töihin modernin puurakentamisen maailmaan.

Mitä on CLT?

CLT on edelleen uusi ja innovatiivinen tuote Suomen rakennusmarkkinoilla. Tämän johdosta päätimme kirjoittaa artikkelin, josta vastaa suurimpaan osaan yleisimmistä kysymyksistä.

CLT-talo, CLT-huvila ja muut persoonalliset rakennukset

Miten olisi CLT-talo, CLT-huvila tai jokin muu erityinen rakennuskohde, jossa esille pääsevät massiivipuiset levyt ja CLT-elementit.

CLT-elementti on upeasti esillä näissä kohteissa

Meidän Kuhmossa valmistamamme CLT-levy, CLT-elementti tai muu CLT-rakenne tarjoaa rakennustuotteena valtavat mahdollisuudet rakentajalle. Lue artikkelistamme tarkemmin.

Massiivipuu ja modernin puurakentamisen elementit

Massiivipuu, elementtirakentaminen ja CLT tuovat kustannustehokkuutta, ekologisuutta ja modernia ulkonäköä muun muassa korkeaan rakentamiseen sekä julkiseen rakentamiseen.

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys