materialsmaterials extranetextranet uk-flag

CLT-elementti on upeasti esillä näissä kohteissa

Meidän Kuhmossa valmistamamme CLT-levy, CLT-elementti tai muu CLT-rakenne tarjoaa rakennustuotteena valtavat mahdollisuudet rakentajalle. Lue artikkelistamme tarkemmin.

Massiivipuu ja modernin puurakentamisen elementit

Massiivipuu, elementtirakentaminen ja CLT tuovat kustannustehokkuutta, ekologisuutta ja modernia ulkonäköä muun muassa korkeaan rakentamiseen sekä julkiseen rakentamiseen.

Crosslamin CLT mukana tulevassa Siblings elokuvassa!

Katso upean CLT kynttiläaitan matkaa suunnittelusta toteutukseen.

Syrjäliimaamaton CLT - paras Suomen olosuhteisiin

CLT:tä valmistetaan kahdella eri liimaustavalla: syrjäliimattuna ja syrjäliimaamattomana. Crosslamin CLT on syrjäliimaamatonta.

Rakentamisessa ekologisuus on asennekysymys

Oy CrossLam Kuhmo Ltd haluaa ravistella rakennusalan päättäjät huomaamaan puurakentamisen ekologisuuden ja kustannustehokkuuden. Toivomme rakentamiseen kannustimia, jotka tukevat myös luonnon kannalta kestävien ratkaisujen valintaa.

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys