materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Crosslam mukana Finnbuild 2018 -messuilla

ke 12. syyskuuta 2018 11.10.00

Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut lähestyvät. Messut järjestetään 10.-12.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa. FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

Crosslamin löytää messuilta FINNBUILD WOOD -hallista (halli nro 1) Puutuoteteollisuuden alueelta. CLT-asiantuntijoitamme on paikalla joka päivä. Jos haluat varata tapaamisajan, otathan yhteyttä henkilöstöömme etukäteen. Tervetuloa vierailemaan ja tutustumaan puurakentamiseen!

Terve Suomi rakentuu puulle – nopeasti ja tehokkaasti

Tutustu FinnBuild 2018 -messuihin ja rekisteröidy kävijäksi

 

 

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys