materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Haemme Crosslamille tarjouslaskijaa

pe 22. toukokuuta 2020 13.41.00

Meille töihin?

Voit olla taustaltasi insinööri, rkm tai muuten rakennusalaan hyvin perehtynyt henkilö. Sinulta tulisi löytyä kyky lukea rakennuspiirustuksia, Excel-osaamista ja rakentamisosaamista. CLT-tuoteosaamisen voimme tarvittaessa kouluttaa. Hyvä asiakaspalvelukyky on työssä välttämättömyys. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus, mutta mikäli hoidat työsi hyvin, työsuhteen jatkuminen on sijaisuuden jälkeen mahdollista.

Työskentelet organisaatiossamme laajasti erilaisten projektien parissa pientalohankkeista suuriin puukerrostalokohteisiin ja julkisiin hankkeisiin kokemuksesi mukaisesti. Toimit tehtaan teknisenä asiantuntijana asiakasprojekteissa yhteistyössä tuotanto-organisaatiomma kanssa.

Tarjoamme työssäsi menestymiseen tarvittavan tuen ja innovatiivisen työympäristön Kuhmossa puurakentamisen näköalapaikalla. Tarjoamme mahdollisuuksia olla CLT-markkinan edelläkävijä ja kehittyä puurakentamisen huippuosaajaksi kokeneessa yritysympäristössä. Jos olet kiinnostunut työskentelemään alan edelläkävijäyrityksessä CLT-tuotteen parissa, olisi hienoa kuulla sinusta.

 

Ota yhteyttä:

Miikka Vainio, liiketoimintajohtaja, p. 040 574 7991, e. miikka.vainio(at)crosslam.fi
Ville Manninen, myyntijohtaja, p. 044 314 1433, e. ville.manninen(at)crosslam.fi

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys