materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Kevään investointiuutisia

ke 23. helmikuuta 2022 15.03.00

Toimintamme laajenee kolmessa vaiheessa: a) ensimmäisessä vaiheessa tontillemme valmistuu Sivakka-tuotantohallin laajennus, jonka harjannostajaisia vietettiin viime vuoden joulukuussa. Kyse on 2000-neliöisestä lämpimästä metallirunkoisesta hallista, jonka sisätilan korkeus on yhdeksän metriä. Halliin sijoitetaan muun muassa kuormauspaikat yhdistelmäajoneuvoille (4 kpl:tta). Laajennus on koneineen 2,5 miljoonan euron investointi.

Hankekokonaisuutemme käsittää uuden tuotantohallin rakentamisen, CNC-kapasiteetin laajentamisen (uusi CNC-kone) sekä levyhionnan koneellistamisen. Uudistuksen ansiosta tuotantokapasiteettimme nousee ja lisäksi CLT-levyjen ja -rakenteiden jälkikäsittely- ja räätälöintimahdollisuudet monipuolistuvat.

Investointihanke on osa sekä alueellista että paikallista yhteistyötä, sillä tätä kokonaisinvestointia tukee merkittävästi Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Lisäksi investointihankkeessa on mukana myös Kuhmon kaupunki.

Kerromme investointihankkeen etenemisestä lisää kuluvan kevään aikana. Mikäli et seuraa vielä sosiaalisen median kanaviamme, kannattaa tehdä se – kerromme kanavissamme (etenkin LinkedIn ja Instagram) säännöllisesti kuulumisiamme modernin puurakentamisen maailmasta.

Mikäli edustat esimerkiksi rakennuttajaa, kaupungin tai kunnan teknistä osastoa, rakennushankkeiden ja -investointien päättäjää, rakennusyritystä tai olet ammattirakentaja, omakotitalorakentaja tai vapaa-ajan asuntoa rakentava, kysy lisää CLT-elementistä ja CLT-rakentamisen monipuolistuvista mahdollisuuksista suoraan ammattilaisiltamme.

Seuraa CrossLamia modernin puurakentamisen maailmassa:

LinkedInissä

Instagramissa

Tilaa uutiskirjeemme

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys