materialsmaterials

Lappia järjestää CLT-koulutuksen 25.3.-22.5.2019

ti 5. maaliskuuta 2019 11.22.00

Koulutus on tarkoitettu teollisesta puurakentamisesta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille suunnittelijoille, tuotannon esimiehille ja tuotannontyöntekijöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa uutta osaamista ja työmenetelmiä puurakentamiseen ja erityisesti CLT-rakentamiseen. Opinnot suoritetaan lähiopetuspäivinä (40 pv). Lähiopetuspäivät sisältävät sekä teoriaopetusta että käytännön työharjoittelua Lappian puurakentamisen oppimisympäristössä. Kouluttajina toimivat Ammattiopisto Lappian kouluttajat. Koulutus painottuu käytännön työtehtäviin. Viimeinen hakupäivä koulutukseen on 10.3.2019.

Hakeminen koulutukseen ja koulutuksen sisältö (pdf)

 

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2014 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys