materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Parhaat puut tulevat Suomesta

ma 14. toukokuuta 2018 15.04.00

Puuinfon sivustolta löytyy runsaasti tietoa suomalaisesta havumetsästä ja sen tarjoamasta kestävästä puuaineksesta. Hyvän rakennusmateriaalin syntyminen lähtee sijainnista: Suomi kuuluu kylmään ilmastovyöhykkeeseen, jossa kesän kasvukausi on vain noin 100 päivää. Lyhyt kasvuaika tarkoittaa hidasta kasvua, eli oksia on vähän ja ne ovat pieniä.

Tuloksena on sitkeä, tiivis ja suorasyinen puuaines, jossa jännitys ja puun sisäiset halkeamat ovat vähäisiä. Tämä tarkoittaa, että suomalainen puu on ensiluokkainen materiaali moniin käyttötarkoituksiin - myös rakentamiseen.

Lue koko Puuinfon juttu

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys