materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Pekka Koskela vaihtoi luistimet CLT-rakentamiseen

ti 30. lokakuuta 2018 10.22.00

Suomen menestynein pikaluistelija Pekka Koskela siirtyi vahvistamaan Oy CrossLam Kuhmo Ltd:n osaamista CLT-rakentamisen kentässä. Pekka toimii yrityksessä käynnissä olevien investointi- ja rahoitushankkeiden parissa päätehtävänään investoriaineiston luominen. Crosslam jatkaa nopeaa kasvuaan ja investointien tavoitteena on kaksin-kertaistaa yrityksen tuotantomäärä.

Crosslamin toimitusjohtaja Juha Virta: ”On hienoa saada Pekka positiivisella persoonallaan mukaan edistämään yrityksemme kasvua. Yrityksemme ja Pekan arvot ovat samanlaiset ja yhteistyön aloittaminen tuntui molemmille luontevalta. Liiketoiminnassa ja huippu-urheilussa on paljon yhtäläisyyksiä ja Pekka tuo meille mukanaan lisää voittamisen kulttuuria”. Yrityksen tavoitteet ovat kansainvälistymisessä, koska Suomalaista puutuotetta arvostetaan maailmalla. Suunniteltujen investointien myötä Crosslam käynnistää myös viennin Skandinaviaan.

Pekka Koskela rakensi perheelleen kodin Crosslam CLT:stä vuonna 2016. ”Olen onnekkaana päässyt toteuttamaan yhden elämäni tärkeimmistä tavoitteista rakentamalla jykevän talon läheisilleni. Tunnen suomalaisen puun omakseni, ja haluankin olla jatkossakin mukana rakentamassa ekologista Suomea”, Koskela toteaa.

Seitsenkertainen arvokisamitalisti päätti menestyksekkään urheilu-uransa Pyeongchangin olympialaisiin helmikuussa. Koskela jatkaa: ”Tulevaisuudessa saan olla yhdistämässä molemmat maailmat, koska kehitämme puurakentamisen ratkaisuja myös halli- ja urheilurakentamiseen. Siirtyminen työelämään tuntuu hyvältä, siloiseksi hiotulta.”

 

Tutustu Talo Koskelaan referenssit-sivulla.

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys