materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Pohjois-Suomen Paras Rakennusteko 2017

pe 20. lokakuuta 2017 13.33.00

Rakentajapäivillä jaettiin palkinto vuoden parhaalle rakennusteolle. Pohjois-Suomen Paras Rakennusteko 2017 on Kuhmon Tuupalan koulu. Palkinto ojennettiin Kuhmon kaupungin edustajille. Kolmiosaisen koulun runko on rakennettu Crosslamin valmistamasta CLT-levystä. Levyä CLT-taloon valmistettiin yhteensä yli 4300 m2. Levypaksuudet vaihtelivat 60 mm:stä 260 mm:iin.

Tuupalan koulu on Suomen ensimmäinen massiivipuuelementeistä valmistettu koulu. CLT:n edut tulevat esiin suuressa rakentamisessa. Mittatilaustyönä toimitettavat levyt lyhentävät rakentamisaikaa työmaalla. Koulu on suunniteltu ja rakennettu ottaen huomioon Terve talo -kriteerit. Tuupalan työmaalla rakentaminen tapahtui valtavien telttojen sisällä säältä suojassa. Tärkeintä on saada lapsille turvallinen ja terve oppimisympäristö. Tilaa koulussa on 450 peruskoulun ja esiopetuksen oppilaalle opettajineen.

(Kuva: Martti Huusko)

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys