materialsmaterials extranetextranet uk-flag

RekryKoulutuksella töihin Crosslamille

ti 10. maaliskuuta 2020 12.29.00

Haemme Crosslamille uusia työntekijöitä. Sinäkin voit tulla osaksi Crosslamin tarinaa toukokuussa alkavan RekryKoulutuksen kautta.

Kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset TE-toimiston asiakkaat, jotka ovat motivoituneita ja joilla on tarvittavat edellytykset suoriutua koulutuksesta. Ammatillinen perustutkinto ja/tai työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Kohtuullisen hyvä fyysinen kunto vaaditaan.

Tavoitteena on kouluttaa osaavaa työvoimaa Crosslamin työvoimatarpeisiin. Koulutettavilla on riittävä ammattitaito CLT-levyvalmistuksen kaikkiin tuotannon työvaiheisiin. Koulutus koostuu tietopuolisesta opetuksesta ja työssäoppimisesta yrityksessä. Harjoittelu ja työssäoppiminen tapahtuu Kuhmossa Crosslamin tiloissa.

Osallistu torstaina 12.3.2020 klo 11:00 MessiLive.fi lähetykseen ja kysy aiheesta tarkemmin!

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus tiistaina 24.3.2020 klo 12:00 Crosslamin tehtaalla Kuhmossa osoitteessa Kivikatu 4.

Lisätietoja Koulutuksesta: messilive.fi

 

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys