materialsmaterials extranetextranet uk-flag

Talo Haltiatar - CLT-rakentamisen messuedustaja

ke 6. kesäkuuta 2018 15.09.00

Kesän Asuntomessuilla voi tutustua suomalaiseen CLT-rakentamiseen. Crosslamin CLT:stä valmistetun Talo Haltiattaren (kohde nro 26) on suunnitellut arkkitehti Marko Raiski. Talon suunnittelussa on keskitytty erityisesti siihen, että talo on toiminnallisesti sopiva kuusihenkiselle Rouhikon perheelle. Haltiatar on aistiystävällinen, ekologinen ja yksilöllinen CLT-talo. (Kuva: Arkkitehtitoimisto Hiltunen & Raiski)

Tutustu Talo Haltiattaren esitteeseen (pdf)

Lue lisää aistiesteettömästä rakentamisesta.

 

Täyspuinen seinärakenne

Rakennuttajaperhe valitsi talonsa keskeiseksi rakennusmateriaaliksi Crosslamin CLT:n. Tuulensuojalevyt ja puukuituiset puhalluseristeet kohteeseen on toimittanut Hunton. Kaikki nämä ekologiset, puusta valmistetut rakennusmateriaalit voi lopulta kierrättää.

Messujen aikaan talolla on näytteillä malli Huntonin ja Crosslamin yhteistyössä valmistetusta puuseinärakenteesta. Ulkoseinärakenne sisältä ulospäin:

  • Crosslam-levy 100 mm
  • Hunton puukuituinen puhalluseriste
  • Hunton vettähylkivä tuulensuojalevy
  • Julkisivuverhous koolauksineen

 

 

CLT-talo Haltiatar on myös asuntomessujen virallisten yhteistyökumppaneiden TM Rakennusmaailman sekä DEKO-lehden nimikkokohde. Talon rakennusvaiheita voi seurata molemmista lehdistä sekä Talo Haltiattaren blogista ja somesta.

Crosslam on suomalaisen CLT-rakentamisen edelläkävijä ja esittelemässä modernia puurakentamista Asuntomessuilla Talo Haltiattaressa 6.7. - 5.8. joka päivä klo 10 - 18. Lämpimästi tervetuloa messuille tutustumaan!

 

Lisätietoja:
Miikka Vainio, myyntijohtaja
+358 9 4282 7440
miikka.vainio@crosslam.fi

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys