materialsmaterials extranetextranet uk-flag

TIKKU-mikrokerrostalo

to 31. elokuuta 2017 13.42.00

Aivan Helsingin keskustaan pystytetään syyskuussa Crosslam-levystä valmistettu TIKKU-installaatio. Installaatio on osa HDW HOP -kaupunki-installaatioiden sarjaa. Teoksen suunnittelija on arkkitehti Marco Casagrande. Lähtökohtana on ollut suunnitella parkkiruudun kokoinen, yhdessä yössä rakennettava mikrokerrostalo.

TIKKU esittelee tulevaisuuden tiivistä asuinrakentamista ja kotimaista puurakentamista. TIKKU on valmistettu Crosslam-levystä yhteistyössä Kuhmon Woodpoliksen, Timber Bros Oy:n, Osmo Colorin, Profin Oy:n ja 4U Koulutuspalvelutuotteet Maliset Oy:n kanssa. Teoksessa käytetty puumateriaali on PEFC-sertifioitua ja peräisin kestävästi hoidetuista metsistä.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilutapahtuma. Tapahtuma sisältää näyttelyitä, juhlia, myyntitilaisuuksia, avoimia ovia, seminaareja, muotinäytöksiä ja paljon muuta alan ammattilaisille sekä suurelle yleisölle.

TIKKU on avoinna yleisölle 7. - 17.9.2017 joka päivä kello 10:00 - 19:00 osoitteessa Keskuskatu 7. Tule tutustumaan!

Katso lisää uutisia

Tilaa Crosslamin uutiskirje

Tilaa alla olevan linkin kautta Crosslamin uutiskirje suoraan sähköpostiisi. Sopivin väliajoin ilmestyvässä uutiskirjeessä kerromme Crosslamin ajankohtaiset kuulumiset ja käsittelemme puurakentamista mielenkiintoisista näkökulmista.

Tilaa uutiskirje

Referenssit

CLT-elementtien valmistusprosessin yksinkertaisuus mahdollistaa räätälöidyt tuotteet, yksilöllisesti jokaista projektia varten. CLT on edullinen tapa toteuttaa laadukkaita, yksilöllisiä ja kestävän kehityksen mukaisia koteja sekä muita rakennuksia ja rakennusosia. Tutustu referensseihimme!

Lue lisää

Oy CrossLam Kuhmo Ltd.  |  Kivikatu 4, 88900 Kuhmo, Finland  |  Puh. +358 9 4282 7440  |  info@crosslam.fi
All content © 2019 Oy CrossLam Kuhmo Ltd.
Rekisteriseloste, evästeet ja yksityisyys